Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

032.ua

П'ятниця, 30 серпня 2013, 12:31

Сьогодні визначать переможців акції «Знайди пару для квитка»

На початку літа, в червні, для пасажирів міського електротранспорту стартувала акція «Знайди пару для квитка». І ось сьогодні буде визначено щасливих переможців.

Про це повідомив начальник відділу зборів ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Перепелюк, передає прес-служба Львівської міськради.

«Протягом цілого літа ми приймали знайдені пари квиточків від мешканців. Наразі не можу сказати точну кількість учасників нинішнього розіграшу, оскільки ще й нині люди телефонують і питають чи можна донести. Ми, звісно, всіх приймаємо до 17.00, а в 17.00 відбудеться розіграш», - повідомив Сергій Перепелюк, начальник відділу зборів ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, для участі в Акції необхідно було зібрати 15 пар квитків загального користування або 15 пар квитків пільгового користування (15 квитків із загадкою і 15 квитків із відповіддю до потрібної загадки, які знаходяться на зворотній стороні квитка) на проїзд в електротранспорті м. Львова. Зібравши потрібну кількість пар квитків, учасник Акції повинен був відправити квитки по пошті або принести особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2 (відділ зборів, 1-й поверх), зробивши позначку на конверті Акція «Знайди пару квиткові», тим самим він реєструвавшись, як учасник Акції. Квитки мали бути закомпостовані і в належному стані.

Тож сьогодні буде розіграно: 5 місячних карток на проїзд в електротранспорті загального користування; 5 місячних карток пільгового користування. Розіграш відбудеться в депо за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185, о 17.00 год

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.