Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 2 вересня 2013, 13:39

Хруставчук кличе начальника міліції Львова Зюбаненка на відкриту розмову

Голова МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богдан Хруставчук запрошує начальника Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області Сергія Зюбаненка на відкриту розмову щодо нового офісу на Стрийській.

Про це повідомляє корреспондент Варіантів.

До кінця 2014 року на вул. Стрийській мають звести новий офіс Львівської міліції, на які підуть 44,10 мільйонів гривень з міського бюджету. Дана сума спершу була передбачена на ремонти садочків, шкіл, а також реставрацію балконів та Львівська міська рада прийняла рішення витратити дані видатки на будування нового офісу міліції.

Богдан Хруставчук вважає зведення даної будівлі недоцільним у час коли на реконструкцію, ремонт  та утримання вулиць і доріг комунальної власності у районах області передбачено відрахувань з державного бюджету на суму всього 43 417,8 млн гривень.

«Я раніше звертався із запитом до Сергія Зюбаненка, проте відповіді не отримав. Також я неодноразово звертався з проханнями про особисту зустріч і залишав свої контакти,але ніхто зі мною не зв’язався» – повідомив Богдан Хруставчук.

Богдан Хруставчук закликає громаду Львівщини та представників ЗМІ  прийти разом із ним на відкриту розмову із начальником міського управління міліції з вимогою його обгрунтування доцільності та правових підстав будівництва данного офісу. 

«Чому я хочу щоб ми це разом зробили? Дуже просто. Щоб потім не вийшло так,що я піду туди сам, а потім скажуть, що я поламав собі ребра, впавши на слизьких сходах. Люди кажуть,що таке буває після зустрічі з міліцією» – заявив Хруставчук.

Нагадаємо, Богдан Хруставчук також подав в суд на голову Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.