Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

test.lada.fm

Понеділок, 2 вересня 2013, 16:10

На Зеленій підключать новий водогін

На вул.Зеленій,269 проводитимуть планові роботи з підключення нового магістрального водогону.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради

Таким чином, з 10 год 3 вересня до 22 год 4 вересня водопостачання частини Сихівського району, обмежену вулицями Зубрівська – пр.Ч.Калини, 91-97 – Коломийська – Соняшникова – Сихівська – Колісна – Зелена – Дністерська – Липова Алея – Керченська, здійснюватиметься з пониженим тиском.

«Діючий водогін на вулиці Зеленій був прокладений у 80-х роках минулого століття і перебуває в аварійному стані. Над цією ділянкою водогону пролягає високовольтна лінія електропередач, внаслідок чого сталевий водогін пошкоджувався блукаючим струмом. Замість аварійних сталевих труб ми проклали поліетиленові, які є ефективніші й довговічніші. Завтра розпочинаємо роботи з приєднання нового водогону. Роботи масштабні, відтак триватимуть два дні. Наші робітники докладуть усіх зусиль, щоб якомога швидше виконати переврізки та відновити постачання води у повному обсязі», - розповів Ігор Сеньків, головний інженер ЛМКП «Львівводоканал».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.