Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

dakar.inter.ua

Вівторок, 3 вересня 2013, 15:25

Українська дакарівська команда "Sixt Ukraine"візьме учать у "Ярмарці спорту 2013"

Команда з ралі-рейдів "Sixt Ukraine" цьогоріч знову братиме участь у наймасштабнішій спортивній події року – «Ярмарку спорту», що відбудеться у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Таким чином команда не лише сприятиме розвитку автоспорту в Україні, а й вшанує пам'ять засновника та лідера компанії Вадима Нестерчука. Побачити легендарні машини можна буде з 26 до 28 вересня на території СК «Динамо».

Впродовж 3-х днів з 26 до 28 вересня на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, відбуватиметься найбільше спортивне свято міста. Львівський «Ярмарок спорту» вже традиційно відвідують представники найрізноманітніших видів спорту, серед яких команда «Sixt Ukraine».

«Sixt Ukraine» – перша українська команда, що взяла участь у легендарному ралі «Дакар», учасник змагань за Кубок світу. Першим пілотом та засновником компанії був Вадим Нестерчук, що цьогоріч трагічно загинув. На «Ярмарку спорту-2013» команда вшанує пам’ять свого лідера та відкриє світ ралі для нових спортсменів.

«Цьогоріч ми покажемо дітям машини, які брали участь в змаганнях світового масштабу. Це техніка, що не має аналогів в Україні, ці машини бачили і болота, і річки, і пустелі», - розповідає директор західного регіону компанії «Sixt Ukraine» Ігор Корончевський.

Нагадаємо, 24 червня, під час підготовки до ралі-рейду "Шовковий шлях 2013", у Об'єднаних Арабських Еміратах загинув пілот та засновник української команди "Sixt Ukraine" Вадим Нестерчук.

Автор: Віктор Маленчак. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.