Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

вул наукова львів

https://www.facebook.com/ihorczornovol?fref=ts

Четвер, 5 вересня 2013, 12:56

Львів’яни у соцмережах з'ясовують, де у Львові найжахливіший тротуар (Оновлено)

вул наукова львів

Мешканець вулиці Наукової у Львові повідомив у соціальних мережах про те, що будівельники, влаштовуючи нову велодоріжку, практично знищили тротуар біля будинку № 64.

При цьому вони наголошують, що влада Львова жодного разу не ремонтувала тротуар в цьому районі від часу, коли його було влаштовано в 1977 році.

«Всім привіт. Біля сусіднього будинку 64 по вул. Науковій - найжаливіший тротуар у Львові, мабуть. Встановлений 1977р., з того часу жодного разу не ремонтувався. А збудовані нещодавно велосипедні доріжки фактично доруйнували його. Звернувся сьогодні з цього приводу на гарячу лінію Львівської міської ради з проханням відремонтувати тротуар. Чи поможе?».

«Ще жахливіший тротуар навпроти будинку № 55 на вул. Стрийській. Не ремонтувався, якщо не помиляюсь, з 1973 р.», - повідомляє мешканка вулиці Стрийської. 

"У Шевченківському районі такого поняття як тротуар,на мою думку, не існує.Тому дуже важко з гіршого вибрати щось найгірше", - зазначає у коментарі один із читачів Варіантів.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.