Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

П'ятниця, 6 вересня 2013, 09:36

Мер Рави-Руської поливає партійців брудом через викриття її земельних махінацій, ? ВО "Свобода"

Голова Рава-Руської міськради Ірина Верещук ллє бруд на депутатів від ВО «Свобода» через те, що депутати від ВО «Свобода» викрили махінації Ірини Верещук та її родича, заступника голови земельної комісії Ярослава Смика довкола виділення земельних ділянок у Раві-Руській. 

Про це повідомляє Жовківська районна організація ВО «Свобода».

"Як відомо, 5 вересня міський голова Рави-Руської дала прес-конференцію для львівських медіа, щоб відбілити свою репутацію, а натомість очорнити депутатів від ВО «Свобода». На прес-конференції вона постійно перекручувала факти, висмикувала фрази з контексту та намагалась ввести громадськість в оману", - йдеться в повідомленні.

Представники "Свободи" також заявляють, що вони не ігнорували сесії міськради: "Єдиний випадок, коли депутати не прийшли на засідання, був 30 липня, оскільки сесія була незаконною. Депутатам не повідомили причини скликання сесії, не роздали ні порядок денний, ні проекти рішень, а це суперечить регламенту ради та Закону України «Про місцеве самоврядування». Коли порушення закону були усунені, депутати від «Свободи» взяли участь у сесії."

"Свобода" також заявляє, що слова мера Рави-Руської про те, що свободівці набрали ділянок для себе та свої родичів нічим не підкріплені. Водночас партія закидає міському голові наступне: "Ірина Верещук, звинувачуючи свободівців у захланності, не обмовилась і словом про свої 2 гектари землі, які вона вкроїла у сопошинської громади".

Щодо скандальних 139 ділянок, то "Свобода" заявляє, що мер Рави-Руської пропонувала голосувати за ці ділянки пакетом, хоча земельна комісія проглянула 139 заяв лише вибірково, не перевіривши їх.

Також "свободівці" заявляють, що безпідставно вбачати у подіях, які трапились протягом останнього часу в Раві-Руській, політичний підтекст.

"Замість того, щоби виконувати свої службові обов’язки, Ірина Верещук невтомно роздуває придумані скандали та скликає прес-конференції, аби скомпрометувати націоналістів", - резюмує "Свобода".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.