Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

fakty.ictv.ua

Субота, 7 вересня 2013, 16:09

П'яний водій в'їхав у приміщення залізничного вокзалу у Стрию

На Львівщині п'яний водій, який керував автомобілем Volkswagen Transporter, не побачив залізничного вокзалу на станції Стрий і в'їхав у його приміщення.

Про це повідомила прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

"По прибуттю на місце події працівники транспортної міліції виявили водія авто з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який, не впоравшись з керуванням свого транспортного засобу, в'їхав у приміщення Стрийського залізничного вокзалу, пошкодивши частину фасаду та вікно", - йдеться у повідомленні.

Водій не одержав тілесних ушкоджень, проте автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Медична експертиза підтвердила стан чоловіка - у його організмі зафіксовали 2,7 проміле алкоголю. Зазначмо, що допустима доза алкоголю у крові для України складає 0,2 проміле.

"24-річний мешканець Тлумацького району Івано-Франківської обл. приїхав на вокзал станції Стрий зустріти свою знайому, яка мала прибути поїздом - так він пояснив свої дії правоохоронцям", - йдеться в повідомленні прес-служби УМВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.