Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

naim.ru

Вівторок, 10 вересня 2013, 13:00

Львівщина – серед лідерів ІТ-індустрії в Україні, – Укрдержреєстр

Лідерами ІТ-індустрії в Україні є Київ, Харківщина та Львівщина.

Про це повідомляє прес-служба Укрдержреєстру.

З початку року в Україні зареєстровано 5557 суб’єктів господарювання, які зазначили комп’ютерне програмування основним видом своєї діяльності. З них 299 – це юридичні особи, 5258 – фізичні особи-підприємці.

Найбільші показники з реєстрації бізнесу у сфері комп’ютерного програмування зареєстровано в Києві – 1074 (923 фізичних осіб-підприємців та 151 юридична особа), трохи менші – у Харківській та Львівській областях. Там відповідно з’явилося 795 та 610 суб’єктів господарювання у цій сфері.

Найменше бізнесу, який планує займатися комп’ютерним програмуванням, з початку року зареєстровано у Волинській області – лише 34 суб’єкти підприємницької діяльності.

Варто зазначити, що майже 95% новостворених суб’єктів господарювання, які зазначили комп’ютерне програмування основним видом своєї діяльності, – представники малого бізнесу (фізичні особи-підприємці).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.