Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 12 вересня 2013, 12:59

У Львові мешканці ОСББ "Чорний віл" пікетували обласну міліцію та прокуратуру (ФОТО)

Сьогодні мешканці та адміністрація ОСББ "Чорний віл" пікетували ГУ МВС у Львівській області та прокуратуру міста Львова.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

О десятій годині ранку мітингувальники зібралися під Головним управлінням МВС у Львівській області, але представники міліції не вийшли до мешканців ОСББ. Тож мітингувальники самі віднесли плакати в приміщення міліції області.

Об 11-ій години представники ОСББ "Чорний віл" прийшли до прокуратури Львівської області, але там до мітингувальників вийшли та запросили в приміщення, де повідомили, що три кримінальних провадження, які ведуть про пана Вольницького мають перспективу у суді.

Також у Шевченківському райвідділі скасували дві постанови про закриття кримінальних проваджень.

"Можу повідомити, що кримінальних проваджень у Шевченківському райвідділі вже більше. У вівторок та середу були скасовані ще дві постанови слідчого про закриття кримінального провадження. Тобто їх вже п'ять", – розповів керівник ОСББ «Чорний віл» Андрій Глуховський.

Крім цього, адміністрація ОСББ запевнила, що Андрій Вольницького, проти якого ведуться кримінальні провадження, поводить себе дуже спокійно та в рамках закону.

Нагадаємо, що попри відеодокази міліція розслідувала лише три факти правопорушень громадянина Росії, який наразі проживає у Львові та регулярно псував майно ОСББ "Чорний віл" та скоював побиття адміністрації цього ОСББ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.