Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tvi.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 12:59

Львівська облрада просить ВР скасувати "дискримінаційне" оподаткування заробітчанських грошей

Львівська облрада прийняла звернення до Верховної Ради України, з вимогою внести зміни до Податкового кодексу "з метою скасування дискримінаційної норми оподаткування грошвоих переказів, що надходять від українців, які працюють за кордоном".

"За" відповідне рішення сьогодні, 17 вересня, на сесії Львівської облради проголосували 78 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

Депутати просять скасувати ініціативу Міндоходів України, відповідно до якої сім'ї українців, члени яких працюють за кордоном, повинні віддавати до бюджету 15-17% від грошових перказів. 

"Влада, яка не змогла забезпечити населення України робочими місцями та гідною зарплатою європейського рівня, прийнявши цю податкову норму, намагається наповнити державний бюджет за рахунок збільшення оподаткування зарплати і переказів тих, хто працює за межми країни, тобто українських трудових мігрантів і навіть тих, хто вже назавжди емігрував з України, але фінансово підтримує своїх рідних і близьких", - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.