Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вівторок, 17 вересня 2013, 16:00

Стебницький "Полімінерал" хочуть приватизувати за 55 млн. грн.

Вартість акцій ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" - 55 млн. 800 тис. грн.

Про це сьогодні, 17 вересня, на сесії Львівської облради повідомив начальник Львівського регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області Микола Копач, інформує кореспондент Варіантів.

Він наголосив, що таку вартість акцій підприємства визначила спеціальна комісія, що розглядала питання стебницького "Полімінерала". Окрім цього, інвестор має сплатити 40 млн. грн. боргів підприємства. 

За словами чиновника, до потенційного інвестора є низка вимог, зокрема протягом місяця після приватизації він зобов'язаний виплатити 20% вартості приватизації - 11 млн. грн.

Керівник ПАТ "Стебницький ДГХП "Полімінерал" Микола Яковлєв додав, що покупець заводу зобов'язаний законсервувати за власні кошти рудник №2.
Він додав, що у з 2009 року ціна заводу змінювалась кілька разів, спочатку вона становила 2 млрд грн, потім - 900 млн. грн., а пізніше - 200 млн. грн.

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук у своєму виступі запевнив депутатів, що до кінця року буде забезпечена контрольована екологічна ситуація - будуть освоєні виділені з держбюджету кошти.

Депутати мали низку запитань з цієї теми, які стосувались, зокрема, і екологічних аспектів діяльності підприємства.

"Я не знаю, хто його хоче приватизовувати. Є рішення Кабміну про приватизацію. Мені складно говорити в категоріях "здається" чи "не здається" про завод", - сказав під час виступу Віктор Шемчук.

Нагадаємо, конкурс з продажу пакета акцій ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» відбудеться 2 жовтня 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.