Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

transkarpatia.net

Вівторок, 22 травня 2012, 16:19

Українка загинула на КПП Смільниця-Кросценко

Жінка впала в канал, який знаходиться в будівлі, де проходить контроль автомобілів. Вона отримала дуже серйозні травми і померла через кілька днів у лікарні. Прокуратура в Леську з'ясовує чи канал був в належному стані.

Аварія сталася на початку травня, але прикордонна служба Перемишля повідомляє про цей факт лише зараз, пояснюючи це небажанням заважати розслідуванню. Служба також наголошує, що така трагедія сталася вперше.

55-річна Марія була однією з дев'яти пасажирів автобуса, які поверталися в Україну. Детальну перевірку багажу митники вирішили провести в приміщенні для спеціального контролю.

Будівля має спеціальний канал глибиною 1,7 м, який полегшує огляд автомобілів знизу. В нього і впала українка, коли допомагала водієві витягувати багаж з автобуса. Начальник зміни викликав швидку, яка приїхала через кілька хвилин. Жінку доставили в лікарню, та, на жаль, травми були настільки важкими, що через кілька днів вона померла.

Розслідування смерті Марії проводить Леська районна прокуратура. Вона допитала пасажирів, які подорожували разом з загиблою. Якщо вони не приїдуть на слухання, прокуратура скористається юридичною допомогою України.

Митниця оголосила, що після завершення розслідування вживатиме заходів для мінімалізації ризику нещасних випадків на всіх прикордонних переходах.

Джерело: Gazeta.pl

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.