Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ex.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 22:15

Депутати подолали вето Садового на ухвалу стосовно "Інтерпресу"

Депутати Львівської міської ради подолали вето міського голови Андрія Садового на ухвалу "Про врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах". 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Міський голова Андрій Садовий заявив, що наклав вето на цю ухвалу, бо вона суперечить умовам конкурентності.

Проте депутати проголосували за подолання вето.

Нагадаємо, депутати міськради пропонують зобов'язати суб’єктів підприємницької діяльності, яким надано дозвіл на встановлення газетно-журнальних кіосків без права здійснення торгівлі тютюновими виробами, припинити реалізацію тютюнових виробів впродовж 10 календарних днів з моменту набрання чинності цієї ухвали. У випадку, якщо цього не буде зроблено, депутати ініціюватимуть прийняття ухвали про розірвання договорів оренди з підприємцями. 

До переліку кіосків, в яких депутати вимагають припинити торгівлю тютюновими виробами, включено 22 кіоски мережі "Інтерпрес". 

17 вересня фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді засудила публікації в газеті "Експрес" про зв'язки партії з криміналітетом та назвала їх війною "медіаолігарха" Ігоря Починка проти "Свободи".

Крім цього, Андріян Гутник заявив, що Ігор Починок порозумівся з владою та зводить наклеп на Свободу, щоб та погодила додаткові місця для кіосків "Інтерпрес" та дала їм дозвіл на продаж тютюну.

Раніше "Експрес" писав, що ВО "Свобода" запропонувала компанії "Шеврон" заплатити 450 млн. дол. за  підтримку в питанні видобутку сланцевого газу в Західній Украєні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.