Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 26 вересня 2013, 12:26

Близько сотні осіб протестувало проти рейдерського захоплення Ринку "біля Універмагу" (ФОТО)

Сьогодні, 26 вересня, близько 100 осіб протестували під стінами Господарського апеляційного суду Львова проти рейдерського захоплення Ринку «біля Універмагу».

Про це інформує кореспондент Варіантів.

Також мітингувальники повідомляють, що має місце покривання адміністрацією Президента України цієї оборудки. 

«Вже більше 10 років нам заважає чоловік, який вважає, що має право власності на ТЗоВ «Біля універмагу». Люди ходять на роботу як на останній день. Цей чоловік іноземець - Варданян, розказує , що його підтримує адміністрація президента» - зазначила голова профспілки ТЗоВ «Біля універмагу» Наталя Герус.

Зазначимо, що уже розпочато провадження у справі апеляційної скарги ТЗоВ «Біля універмагу» (власник ринку Гриншпун Анатолій Гершовича) на рішення господарського суду Львівської області від 26.07.2013 р до ТЗоВ «Беркут» (власник Варданяна Вардан Оганесович).

Протягом 10 років ведуться судові процеси з законним власником Гриншпун Анатолій Гершовича за позовом ТЗоВ «Беркут» (власник Варданяна Вардан Оганесович). Весь цей час, підприємці, які працюють на ринку, перебувають у стані постійного страху через можливість втрати свого робочого місця, а також, що їхні сім’ї можуть залишитись без засобів до існування.

Громадянин Варданян виставив для відшкодування суму збитків до реального вланика ринку «Біля Універмагу» у розмірі близьк 16 мільйонів гривень. Також він відкрито заявляв: «Мене підтримує Адміністріція Президента України».

Станом на 26.09.2013 р. Головуючою колегії суддів  по справі є Матущак О.І. і члени колегії  Дубик О.П., Скрипчук О.С..

Таким чином, спілка вимагає:

  1. Задовольнити апеляційну скаргу  директора  ринку «Біля Універмагу»;

  2. Домогтися прийняття судом  рішення на користь законного власника, що підтверджуються усіма наданими суду документами.

  3. Припинити знущання над підприємцями, які працюють там близько 20 років .    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.