Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ua.korrespondent.net

Понеділок, 30 вересня 2013, 12:31

Посадовця Служби автомобільних доріг у Львівській області засуджено через збитки на 170 тис грн

Внаслідок службової недбалості посадовець Служби автомобільних доріг спричинив державному бюджету збитків у розмірі майже 170 тисяч гривень.

По це повідомляє прес-служба прокуратури Львіської області.

Зокрема, залізничним судом м. Львова затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні стосовно службової особи Служби автомобільних доріг у Львівській області, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України.

Так, посадовець працюючи на керівній посаді відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Львівській області, будучи відповідальним за контроль правильності визначення вартості робіт по капітальному та поточному ремонтах та експлуатаційному утриманню автомобільних доріг та за здійснення технічного нагляду за цими об”єктами без належної перевірки прийняв виконання підрядною організацією робіт з ремонту дороги Львів-Краківець, які фактично виконані не були.

Процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення здійснювалось управлінням правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області.

Вироком суду з урахуванням відшкодованих збитків, посадовця засуджено до позбавлення волі на строк два роки (із застосуванням іспитового строку тривалістю один рік), з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з управлінсько-розпорядчими функціями на строк 1 рік 6 місяців  та  зі  штрафом  в розмірі 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.