Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

uralinform.ru

Середа, 2 жовтня 2013, 11:18

На Львівщині для аграріїв відкрили спеціалізований сайт для пошуку роботи

В Україні презентували портал Agrostart.org, завдяки якому випускники аграрних ВНЗ, а також вже досвідчені аграрії зможуть знайти роботу. Безкоштовно скористатися послугами сайту зможуть як шукачі роботи, так і роботодавці.

Проо це повідомляє департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА. 

Agrostart.org є єдиним порталом в Україні для центрів працевлаштування університетів, технікумів, коледжів, який об’єднає в єдину систему навчальні заклади, студентів та роботодавців. Він дає змогу полегшити молодим фахівцям пошук першого робочого місця та підібрати компетентних кадрів для сучасного агробізнесу.

Портал Agrostart.org містить корисну інформацію щодо можливостей проходження практики, працевлаштування студентів та молодих спеціалістів: вакансії, програми стажування, освітні програми та профілі власне роботодавців. Важлива роль у наповненні порталу Agrostart.org покладається на підрозділи сприяння працевлаштуванню ВНЗ, які мають можливість розміщувати на порталі новини навчального закладу, підтримувати тісний зв’язок між студентами та роботодавцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.