Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

vkurse.ua

Четвер, 3 жовтня 2013, 10:13

В Україні від сьогодні поступово відновлюватиметься робота держреєстрів

В Україні від сьогодні, 3 жовтня, поступово відновлюватиметься повноцінне функціонування єдиних та державних реєстрів Міністерства юстиції України. 

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"З метою виправлення помилок у роботі програмного забезпечення доступу до державних реєстрів Державним підприємством "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України розроблено поновлення клієнтського програмного забезпечення, що усуває існуючі проблеми", - йдеться у повідомленні Мін'юсту.

У міністерстві зазначають, що для відновлення роботи із реєстрами користувачам необхідно звернутись до філій ДП "Інформаційний центр" і безкоштовно отримати необхідний файл. Консультації щодо встановлення поновлення здійснюються службою підтримки Державного підприємства.

Нагадаємо, 1 жовтня 2013 р. в України був тимчасово припинений доступ до єдиних та державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції України. При цьому джерела серед нотаріусів зазначали, що держреєстри не працюють через зміну керівництва Держінформ'юсту.

Нагадаємо, від позавчорашнього дня "висить" всеукраїнська база нотаріусів, через це нотаріуси не можуть здійснювати операцій.

До слова, 1 жовтня в Україні через технічні проблеми тимчасово було припинено доступ до державних реєстрів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.