Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vpoltave.pl.ua

Четвер, 3 жовтня 2013, 10:29

Жінка, яка скоїла наїзд на дитину та втекла, отримала штраф

Жінка, яка в травні збила дитину та втекла з місця аварії, отримала покарання у вигляді штрафу та була позбавлена права керувати транспортними засобами.

Як повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, таке рішення виніс суддя Червоноградського міського суду.

Так, 9 травня близько 21 години на перехресті вулиць Шевченка та Івасюка двоє школярів переходили дорогу на пішохідному переході Раптом вони побачили білий мікроавтобус, що мчав на великій швидкості назустріч. Один із хлопців встиг відскочити набік, інший опинився під колесами буса. Водій з місця аварії втік.

Травмованого 12-річного хлопчика госпіталізували у травматологічне відділення ЧЦМЛ. Медики діагностували у підлітка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітини та передньої черевної стінки, а також перелом правого стегна.

За лічені хвилини правоохоронці Червоноградського міськвідділу міліції розшукали автомобіль з характерними для ДТП технічними пошкодженнями та затримали водія-втікача. Виявилось, що за кермом мікроавтобуса «Мітсубісі Л 400» знаходилась 22-річна місцева жителька.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.286 ч.1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого). Справа була скерована до суду, після чого відбулось слухання.

Червоноградський міський суд призначив жінці покарання у вигляді штрафу в сумі 3 400 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.