Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

portal.lviv.ua

Четвер, 3 жовтня 2013, 11:42

Депутати Львівської облради кричали «Ганьба» колегам, що підтримують розгляд угоди про видобуток сланцевого газу

Депутати Львівської облради кричали «Ганьба» під час зачитування списку депутатів, що підтримали внесення на розгляд сьогоднішнього засідання сесії облради проекту угоди про розподіл вуглеводнів (тобто про видобуток сланцевого газу на Олеській площі). 

Про це сьогодні, 3 жовтня, із сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Список 59 депутатів, які поставили свої підписи за внесення проекту угоди про розподіл вуглеводнів на розгляд сесії облради, зачитав під час виступу ініціатор внесення цього питання, голова фракції ПППУ в облраді Михайло Дзюдзь.

Під час зачитування списку із залу почулись вигуки «Ганьба!». Після цього слово взяв перший заступник голови облради Василь Пісний, який сказав, що депутати не мають права не включати це питання в регламент і «Ганьба» слід кричати їм.

Незадовго перед тим низка депутатів висловилась проти внесення питання у порядок денний. Зокрема, голова екологічної комісії Олексій Балицький – відповідний проект не пройшов обговорення на комісії і робочій групі. Його підтримали депутати Москалюк, Йосип Ситник та Ярослав Качмарик.

Натомість другий заступник голови облради Валерій П’ятак додав, що голова робочої групи з опрацювання проекту угоди замість того, щоб висловлювати критику, мав би «написати правильний проект рішення, який захистить громаду Львівщини.

Нагадаємо, вчора, 2 жовтня, представники влади розповіли про оновлений проект угоди про сланець. Сьогодні ж до Львівської облради має приїхати міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, який розраховує підписати угоду про видобуток сланцевого газу з "Шеврон".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.