Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

goloskarpat.info

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 12:02

Мін'юст частково відновив доступ до державних реєстрів

В Україні станом на 11:00 4 жовтня 2013 р. повністю відновлено роботу Державної виконавчої та Державної реєстраційної служб.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

Крім того, на 92% відновлено доступ до реєстрів державних нотаріусів та на 82% - приватних нотаріусів.

Роботи з відновлення діяльності державних та єдиних реєстрів Міністерства юстиції України тривають. Ситуація стабілізується.

Нагадаємо, 1 жовтня 2013 р. в Україні був тимчасово припинений доступ до єдиних та державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції України. При цьому джерела серед нотаріусів відзначали, що держреєстри не працюють через зміну керівництва Держінформ'юсту.

В.о. генерального директора ДП "Інформаційний центр Міністерства юстиції" (Держінформ'юст) Леонід Богданов в інтерв'ю "Комерсанту-Україна" заявив, що компанія "Артмастер" - розробник програмного забезпечення для ведення державних реєстрів України свідомо заклала недоробки в програму.

"З нашої точки зору, це свідомо закладені в програму недоробки - це моя думка і думка моїх програмістів", - зазначив Богданов.

Вчора у Мін'юсті заявили, що мають намір повністю відновити роботу державних реєстрів 4 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.