Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Вівторок, 15 жовтня 2013, 17:09

У Львові розпочалась конференція з питань неспроможності (банкрутства)

Сьогодні, 15 жовтня у Львові розпочалась Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства).

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Перший день конференції пройде за участі: Постійного представника Верховної Ради України, академіка Національної академії правових наук України Анатолія Селіванова, судді Вищого господарсько суду України Бориса Полякова, судді Земельного суду м. Гамбурга Корнелії Вьольк, судді Вищої палати Республіки Молдова Миколи Кліма, заступника Міністра юстиції Вільного та Ганзейського міста Гамбург Вольфганга Зіверта та інших.

Мета конференції – вивчення особливостей нового Закону України про банкрутство (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VI) та міжнародних стандартів у сфері відновлення платоспроможності боржника (банкрутство).

«Банкрутство підприємств в Україні залишається доволі актуальним явищем. Активізація наукових досліджень в цій галузі, зокрема проведення цієї міжнародної науково-практичної конференції, підтверджують важливість цього питання та наявність проблем, які потребують вирішення», – наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький.

На відкритті конференції учасників привітали: Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, начальник Головного управління юстиції у Львівській області Андрій Багряк, директор департаменту Міністерства закордонних справ України Андрій Мельник, Голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький та Міський голова Львова Андрій Садовий.

Андрій Садовий побажав учасникам конференції плідної праці та мудрих думок. Також мер міста зазначив, що дана конференція може війти до історії.

Конференція вестиметься російською мовою.

«Я перейду на російську мову, оскільки присутність шановних суддів, наших гостей з Казахстану, Російської Федерації, Молдови, це свідчить про те, що ми повинні поважати чотири офіційні мови Ради Європи: німецьку, російську, французьку та англійську», – так зазначив Анатолій Селіванов.

Нагадаємо, що конференція йтиме 15 та 16 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.