Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

світлофори

zz.te.ua

Середа, 16 жовтня 2013, 09:40

Світлофори на Словацького та Дорошенка поки що працюють в тестовому режимі

світлофори

Після встановлення світлофорного обладнання на перехрестях вулиць Дорошенка-Коперника-Словацького, вчора світлофори увімкнули в тестовому режимі.

Як повідомив прес-службі Львівської міськради ЛКП «Львівавтодор», було прийнято рішення про часткове увімкнення світлофорних об’єктів. Відтак, у циклі працюють світлофори на перехресті вулиць Дорошенка-Словацького. 

«Поки ж ведеться реконструкція вул. Коперника, світлофори на перехресті Словацького-Коперника працюватимуть в режимі жовтого мигання», - повідомив Мирослав Туркевич, начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, підрядники обіцяють увімкнути в тестовому режимі світлофорні об’єкти на перехресті вулиць Беринди-Дорошенка-просп.Свободи до 20 жовтня.

Роботи з монтажу світлофорних об’єктів в центральній частині міста проводять відповідно до проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів № 2 і № 6».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.