Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

tsn.ua

Четвер, 17 жовтня 2013, 15:32

Нове львівське сміттєзвалище може бути у Городоцькому або Миколаївському районах

Львівська міська влада визначилася з ділянками, на одній з яких планують будувати нове міське сміттєзвалище - одна з них знаходиться у Городоцькому районі, дві інші - на Миколаївщині (одна з них розташована, зокрема, поблизу Нового Роздолу).

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, доповідаючи на сесії Львівської облради щодо питання закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

“До нас надійшов лист від заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича, в якому пропонувалося 7 ділянок для будівництва нового сміттєзвалища. Ми вибрали з них 3 ділянки. Також ми скерували листи Матоличу та головам місцевих рад щодо цього питання. Але наразі ще жоден населений пункт не дав добро”, повідомив на сесії Андрій Садовий.

Нагадаємо, депутату облради тяганина з Грибовичами нагадала проблему сміття в Неаполі та місцеву мафію. Водночас Садовий наполягав, що для вирішення проблеми потрібна воля і єдність усіх політичних сил Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.