Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

спеціальна олімпіада

specialolympics.org.ua

Понеділок, 21 жовтня 2013, 10:23

У Львові провели Спеціальну олімпіаду для дітей з особливими потребами

спеціальна олімпіада

На днях у парку “Горіховий гай” біля кінотеатру “Сокіл” у Львові провели перший фестиваль “Спеціальна олімпіада-Львів”, аби популяризувати фізичне виховання та спорт серед дітей з особливими потребами.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Відкривався захід національним гімном України, який виконав Владислав Левицький. Після чого для дітей провели ознайомчі майстер-класи з футболу, флорболу, баскетболу та бадмінтону.

Елементи футбольної гри демонстрував колишній капітан ФК “Карпати” Андрій Тлумак, який став першим волонтером “Спеціальної олімпіади-Львів”, а вправи з баскетболу провадили гравці БК “Політехніка-Галичина” Денис Тютюнник та Владан Вукославлєвіч, гравець збірної Сербії з баскетболу.

Кожен учасник “Спеціальна олімпіада-Львів” отримав сертифікат про проходження майстер-класів. Після закінчення заходу усі діти мали змогу переглянути кінофільм “Іван сила”, який для них транслював кінотеатр “Сокіл”.

Захід відвідали понад 100 дітей зі спеціалізованих шкіл-інтернатів та організацій: школа-інтернат № 102 для дітей вадами розумового розвитку, НРЦ “Мрія”, школа-інтернат №104 для дітей з вадами розумового розвитку (смт. Брюховичі), спеціалізована школа-інтернат “Довіра” товариства захисту інвалідів дитинства “Довіра”, спортивна федерація для атлетів з особливостями фізичного і розумового розвитку (м. Червоноград).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.