Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

митний союз

only-journal.com

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 10:59

Країни Митного Союзу вирішили взяти до себе Вірменію

митний союз

Лідери Білорусі, Казахстану і Росії  за підсумками засідання Вищої Євразійської економічної ради ухвалили рішення про приєднання Вірменії до Митного союзу та Єдиного економічного простору.

Також президенти трьох країн також прийняли спеціальну заяву, повідомляє ИТАР-ТАСС.

«Ми підтримали намір Вірменії та Киргизії приєднатися до нашого інтеграційного проекту, - сказав президент РФ Володимир Путін. - Домовилися про створення робочої групи, якій поставлено завдання в найкоротші терміни підготувати відповідну «дорожню карту».

Нагадаємо, 3 вересня у Москві на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним вірменський президент Серж Саргсян підтвердив намір країни вступити до Митного союзу.

До цього, з 2010 року, Єреван активно вів переговори з ЄС про асоціативну угоду, а також переговори з укладення угоди стосовно створення Глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, які мали завершити в 2013 році на вільнюському листопадовому саміті Східного партнерства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.