Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску смільниця

polradio.pl

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 13:08

Польща хоче зробити пункт пропуску Смільниця-Кросценко ще й пішохідним, ? генкосул Дрозд

пункт пропуску смільниця

Польська сторона планує, щоб на пункті пропуску Смільниця-Кросценко (Старосамбірський район) був не тільки автомобільний, а й пішохідний перехід.

Про це вчора, 24 жовтня, на презентаційному заході Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові повідомив Генконсул Польщі Ярослав Дрозд, передає прес-служба Львівської облради.

"Співпрацю між обома країнами будують не лише на рівні столиць та областей, але й між маленькими містами, районами, які розташовані вздовж українсько-польського кордону", сказав Дрозд.

"Приємно дивитися на те, що мають наші сусіди з Польщі. На жаль, на сьогодні у Старосамбірському районі ми не маємо, що показати. Отже, така зустріч може стати поштовхом для керівництва району, до чого треба прагнути, як район можна і потрібно розвивати, які потрібно мати стандарти", у свою чергу зазначив голова постійної комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва і зв’язків з українцями за кордоном Павло Хобзей.

Нагадаємо, пункт пропуску на Яворівщині Грушів-Будомєж планують відкрити 5 грудня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.