Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

житло

zhytlobud.com

Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:25

Львів не може задовольнити 70% потреби прокуратури в житлі, в черзі також прокурор області

житло

Працівники органів прокуратури Львівської області забезпечені житлом лише на 30% від потреби, при цьому, як стало відомо Варіантам з власних джерел, прокурор області Олег Василенко, як і його попередник, службового житла у не отримував.

Прес-служба прокуратури у Львівській області наголошує, що забезпечення органами міського самоврядування в першочерговому порядку службовим житлом працівників прокуратури передбачено рядом законів і постанов уряду.  
Працівники прокуратури Львівської області протягом останніх трьох років отримали 57 квартир, в черзі зараз перебуває ще близько 100 працівників, які не мають житла або потребують поліпшення житлових умов, - зазначено у повідомленні.

Зважаючи на відсутність у Львівської міськради вільного житлового фонду, для вирішення питання забезпечення житлом працівників прокуратури, міськрадою відводяться земельні ділянки для будівництва зазначеного житла.

Зокрема, такі ділянки були виділені за адресами Проспект Червоної Калини (2006 р.), на розі вулиць Енергетичної–вул. Панаса Мирного (2006 р.) та вул. Стуса (2013 р.) у Львові.

Керівництво прокуратури Львівської області й надалі вживатиме усіх передбачених законом заходів щодо забезпечення працівників належними умовами проживання - наголошено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.