Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олімпіада 2022

sport.obozrevatel.com

Вівторок, 29 жовтня 2013, 18:49

Польща та Україна не обговорювали на офіційному рівні можливість спільного проведення зимової Олімпіади-2022

Олімпіада 2022

Віце-міністр спорту та туризму Польщі Катажина Собєрайська повідомила, що між Україною та Польщею на міжурядовому рівні не проводились перемовини щодо спільного проведення зимової Олімпіади-2022.

«Розмов України та Польщі на міжурядовому рівні щодо організації Олімпіади 2022 року поки не було», - повідомила Катажина Собєрайська сьогодні на прес-конференції у Львові.

Віце-міністр підкреслила важливість Олімпіади не лише у спортивній та туристичній галузі, а й у багатьох інших напрямках.

«Якщо говорити про намагання України та Польщі здобути право прийняти ці ігри, то наші країни використають важливий досвід і висновки з організації Євро-2012. І безперечно, ці всі позитивні висновки вплинуть на розвиток не лише туристичній галузі, але й на інших напрямках: культурі, економіці, бізнесі», – додала віце-міністр.

Катажина Собєрайська зазначила, що поки Україна і Польща мають рівні шанси на перемогу в Олімпіаді.

«Якщо говорити про зимові Олімпійські ігри 2022 року, то ще важко сказати, хто має більші шанси. Наразі можна констатувати, що є рівні можливості і що перед нами ще велика дорога», –заявила Катажина Собєрайська.

Нагадаємо, Львів подав свою кандидатуру як місто-господар Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.