Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

покер

valuepoker.ru

Середа, 30 жовтня 2013, 14:42

Львівські правоохоронці ліквідували два покерні клуби

покер

Правоохоронці припинили діяльність двох львівських покерних клубів, які працювали з порушеннями вимог згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Про це інформує прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У закладах, які функціонували в обласному центрі під виглядом клубів спортивного покеру, надавались послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку.

«Оперативниками вилучено майже з десяток столів для гри у покер, більше двох десятків системних блоків. Разом із гральним обладнанням вилучено ігрові фішки номінальною вартістю більш як 2 мільйони гривень, а також грошові готівкові кошти, які були виручені від організації азартних ігор», - розповів заступник начальника відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Діяльність закладу ретельно конспірувалась. Коло клієнтів обмежене, відвідувачі допускались до азартних ігор лише за попередньою домовленістю із персоналом закладу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 зн. 2 КК України (Зайняття гральним бізнесом). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.