Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

юрій шведа

Четвер, 31 жовтня 2013, 14:39

Інакше як кулуарними іграми призначення Сала губернатором Львівщини годі пояснити, ? політолог

юрій шведа

Призначення Сала новим очільником Львівської ОДА − це гра владних кіл, які підійшли до вирішення цього питання, не враховуючи загальнодержавних інтересів.

Це якісь кулуарні ігри, приватні кола і так далі. Інакше пояснити це не можна.

Про це в коментарі Варіантам розповів політолог Юрій Шведа.

"Для мене поважних і логічних аргументів чому саме на кандидатурі Сала зупинилася влада. Ніхто інший, навіть хтось невідомий не викликав би стільки запитань, як Сало, який має специфічний бекграунд та історію", повідомив Шведа. 

"Мені здається, що призначення достатньо драстичної кандидатури не сприятиме популярності президента на Львівщині. Воно дасть поживу для політичної активності зі сторони "Свободи" та інших радикальних об'єднань, і опозиції, якої останнім часом фактично не було чути, бо вона не мала з чим виступати проти Шемчука. Зараз зрозуміло, що знову буде боротьба між обласною радою (фракцією "Свободи" в першу чергу) та губернатором", пояснив політолог.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.