Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гнатів микола самбір

prpravda.in.ua

П'ятниця, 1 листопада 2013, 10:13

Cамбір молитиметься за здоров’я Гнатіва, якщо той відремонтує дороги в місті

гнатів микола самбір

Міський голова Самбора Тарас Копиляк пообіцяв у разі, якщо у місті відремонтують дороги, то у всіх церквах Самбора молитимуться за здоров'я начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Миколи Гнатіва. 

Тарас Копиляк заявив про це 30 жовтня, після зустрічі з Миколою Гнатівим, на якій останній пообіцяв, що з понеділка, 4 листопада, дорожня техніка в'їде у місто з боку Львова та приступить до роботи.

Нагадаємо, інформація про ремонт автомобільних доріг слухалась на останній сесії Львівської облради 29 жовтня. Микола Гнатів пообіцяв, що автомобільну дорогу Львів-Броди та Львів-Радехів відремонтують до початку холодів, а 30-кілометровий відрізок дороги від Борині до Мохнатого ремонтуватимуть наступного року. Що стосується ремонту решти автомобільних шляхів області, то їх ремонт перебуває під знаком запитання, адже кошти з областного бюджету, призначенні на ці цілі, не проплачуються казначейством.

Джерело: Прикарпатська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.