Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

секта догнала

Понеділок, 4 листопада 2013, 14:44

Олег Сало сьогодні попросить правоохоронців розібратися з сектою Догнала

секта догнала

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало сьогодні матиме зустріч з правоохоронцями, де дасть їм завдання розібратися із сектою Догнала.

Про це на прес-конференції повідомив сам Олег Сало, передає кореспондент Варіантів.

Раніше Віктор Шемчук вже коментував ситуацію з цією сектою: "Мати в Україні та Львівській області таку організацію, яка буде безнаказанно закликати керівників інших держав ввести сюди війська, не кажу про інші речі, які стосуються міжцерковного життя, - на такі речі повинні належно і негайно прореагувати правоохоронні органи".

Один з журналістів спитав у нинішнього Голови ЛОДА, чи дійсно Віктора Шемчука звільнили через тиск Голови ОДА на секту. Олег Сало відповів, що вперше чує таку версію, а звільнили Шемчука через погані показники Львівщини.

Олег Сало заявив, що чув про секту Догнала, коли працював на посадах керівника міліції на Рівненщині та Івано-Франківщині.

Сьогодні Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало сьогодні матиме зустріч з правоохоронцями, де дасть їм завдання розібратися із сектою Догнала.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.