Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фотограф

fanforum.ru

Середа, 6 листопада 2013, 10:19

У Львові вдруге пройде фестиваль студентської фотографії «Спалах»

фотограф

5 грудня на теренах Львівської Політехніки стартує Всеукраїнський фестиваль студентської фотографії «Спалах». Зараз триває реєстрація учасників та прийом конкурсних робіт. 

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Участь у фестивалі можуть брати професійні фотографи та фотолюбителів з усіх регіонів України. Єдина умова – учасник обов’язково повинен бути студентом вишу. 

Минулого року у фестивалі «Спалах» взяли участь 75 учасників з понад 10 областей. Відбір пройшли 52 роботи з більш як 200 поданих на конкурс. Основні нагороди отримали учасники з Києва, Львова та Бердянська.
«Ми працюємо над великим студентським фестивалем, максимально відкритим для громадськості. Це не комерційний проект. Наша основна мета – якомога ширше популяризувати фотографію як мистецтво і, таким чином, активно підносити її на новий якісний рівень. Добре, що фестиваль відбувається у Львові. Це місто неабияк надихає», - розповів Олександр Лопушанський, організатор Всеукраїнського фестивалю студентської фотографії «Спалах» у Львові.

Реєстрація учасників триватиме до 30 листопада. До конкурсу приймають роботи у чотирьох жанрах: архітектура, люди, пейзаж, репортаж. Кожен учасник може подати не більше 3 фото.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.