Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

миколаївцемент

berezyna.inf.ua

Середа, 6 листопада 2013, 17:32

Миколаївцемент очікує на дозвіл на воду, аби працювати й інвестувати в розвиток району

миколаївцемент

ПАТ «Миколаївцемент» звертається до депутатів Львівської облради з проханням 12 листопада прийняти позитивне рішення щодо погодження клопотання для отримання підприємством спеціального дозволу на користування надрами питних підземних вод для забезпечення господарсько-побутових потреб заводу. 

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

У випадку зволікання з вирішенням цього питання, яке триває вже понад 6 місяців, наше підприємство,на жаль, буде позбавлене можливості безперебійно забезпечувати базові побутові потреби як своїх працівників, так і абонентів підприємства, а також вести звичну виробничу й інвестиційну діяльність загалом, у тому числі інвестувати і в соціальні потреби Миколаївського району.До цього часу, протягом більш, ніж 50 років,завод безперешкодно та на законних підставах користувався водою.

Незважаючи на вагомі збитки, спричинені для підприємства відсутністю згаданого дозволу на воду, ПАТ «Миколаївцемент»надало спонсорські кошти Миколаївському районові на нагальні соціальні потреби в сумі 7 млн. грн. за попередні 3 роки (2010-2012). Вже цьогоріч за кошти підприємства замінено дах приміщення реабілітаційного центру на території Миколаївської центральної районної лікарні вартістю приблизно 100 тис грн.Нині тривають роботи з облицювання плиткою великої ванни басейну Миколаївського спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний». На цей проект підприємством виділено майже 300 тис грн.

Вважаємо, що важливим кроком на шляху до позитивного розв’язання цієї проблеми послугувало рішення постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, прийняте5 листопада, про внесенняцього питаннядо порядку денного чергового пленарного засідання сесії обласної ради, яке відбудеться 12 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.