Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

автоперевезення

vbeelinez.ru

Четвер, 7 листопада 2013, 14:27

На Львівщині на 30% збільшилася кількість автоперевізників вантажів

автоперевезення

Львівщина продемонструвала найбільше зростання у галузі автоперевезення вантажів: з січня до 4 листопада 2012 року тут було зареєстровано 232 суб’єкти підприємницької діяльності, тобто їх число за рік зросло на 30%.

Про це інформує прес-центр Державної реєстраційної служби України.

Загалом з початку року (станом на 4 листопада) в Україні було зареєстровано 4750 суб’єктів господарювання, які зазначили надання послуг за допомогою вантажного автомобільного транспорту основним видом своєї економічної діяльності. З них 4283 – фізичних особи-підприємці та 567 юридичних осіб. У порівнянні з торішнім показником за аналогічний період (4669) їх кількість зросла на 81 суб’єкт господарювання.

У п’ятірку лідерів за кількістю зареєстрованих суб’єктів господарювання даної категорії увійшли Дніпропетровська (404), Донецька (342), Київська (304), Львівська (302) та Вінницька (260) області.

Варто відзначити, що клас «Вантажний автомобільний транспорт» включає в себе: усі види перевезень вантажним автомобільним транспортом (перевезення лісоматеріалів, великогабаритних вантажів, автомобілів тощо), оренду вантажних автомобілів з водієм та надання послуг водія без власного вантажного автотранспортного засобу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.