Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

укрзалізниця

tsn.ua

П'ятниця, 8 листопада 2013, 11:05

Укрзалізниця додала вагони у львівському напрямку

укрзалізниця

Укрзалізниця включила додатковий вагон до складу поїзда Львів-Сімферополь-Львів та один вагон до складу поїзда Львів-Київ-Львів.

Про це інформує прес-центр Укрзалізниці. 

У збільшеному складі поїзд № 86/85 Львів-Сімферополь-Львів відправлятиметься зі Львова з 9 по 30 листопада, із Сімферополя з 10 листопада по 1 грудня. Таким чином у дні підвищеного попиту склад поїзда становитиме 19 вагонів.

Нагадаємо, поїзд № 86/85 Львів-Сімферополь-Львів вирушає зі Львова о 9:38 та прибуває наступного дня до Сімферополя о 9:55. У зворотному напрямку поїзд вирушає о 12:55 та прибуває наступного дня на станцію призначення о 13:56.

Окрім цього, додатково включено один вагон до складу поїзда № 92/91 Львів-Київ-Львів відправленням зі Львова – 9 листопада, із Києва – 10 листопада.

Раніше, на дні підвищеного попиту Укрзалізниця призначила додатковий поїзд № 269/219 Київ-Івано-Франківськ-Київ. Також було збільшено кількість вагонів у найпопулярніших поїздах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.