Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

забруднення

myinterestingfacts.com

Понеділок, 11 листопада 2013, 10:44

Депутати Жвирківської селищної ради на Сокальщині відмовили інвестору у будівництві асфальтного заводу

забруднення

7 листопада на позачерговій сесії Жвирківської селищної ради розглядали питання "Про відхилення намірів Української компанії з переробки відходів щодо реконструкції асфальтного заводу", і депутати селищної ради, проголосували за відхилення намірів інвестора.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Жителі селища Жвирка, що на Сокальщині, не на жарт були схвильовані інформацією про можливе будівництво шкідливого підприємства поблизу їхніх домівок. 

За словами депутата Сокальської райради Ірини Здерки (ВО "Свобода"), "зацікавлені інвестори" вже вкотре намагаються отримати позитивне рішення Жвирківської селищної ради для розгортання своєї діяльности на її території. Як кажуть інвестори, вони мають намір створити асфальтний завод, хоча назву мають досить красномовну – "Українська компанія з переробки відходів". Життя з екологічно небезпечним сусідом, дуже непокоїть жителів Жвирки, адже вони хочуть дихати чистим повітрям та пити якісну воду.

"Знаковим є те, що у цей непростий день жителі нашого селища своєю волею та завзяттям відвернули від себе небезпеку. Заради майбутнього громади Жвирки, їхніх дітей та онуків, свободівці й надалі допомагатимуть протистояти екологічним загрозам, що виникатимуть на Сокальщині", – заявила Ірина Здерка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.