Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фінансові махінації

karpatskijobjektiv.com

Понеділок, 11 листопада 2013, 14:10

Фінансові інспектори виявили махінації селищної ради Східниці на 1,4 млн грн

фінансові махінації

Фахівці Держфінінспекції у Львівській області під час ревізії селищного бюджету та фінансово-господарської діяльності Східницької селищної ради виявили втрат фінансових ресурсів на суму майже 1,4 млн грн.

Про це інформує офіційний сайт Державної фінансової інспекції України.

Зокрема, посадові особи місцевого органу влади не укладали з забудовниками договорів пайової участі у створенні та розвитку інфраструктури смт Східниця, через що селищний бюджет недоотримав майже 1,3 млн грн.

Окрім того, під час ревізії виявлено недотримання законодавства з оплати праці, використання коштів не за цільовим призначенням, а також оплату за завищеною вартістю ремонтно-будівельних робіт. Перелічені порушення призвели до незаконного витрачання 100 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань на 4-х посадових осіб селищної ради складено протоколи про адміністративне правопорушення.
Про результати ревізії поінформовано Прокуратуру м. Борислава.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.