Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Вівторок, 12 листопада 2013, 15:56

Голосуванням за недовіру Салу опозиційні сили підраховували однодумців, – Олег Баран

львівська облрада

Голосуванням за висловлення недовіри новопризначеному голові Львівської обласної державної адміністрації Олегу Салу опозиційні сили хотіли перевірити кількість своїх однодумців.

Таку думку висловив депутат Львівської обласної ради Олег Баран, повідомляє прес-служба депутата.

«Тут мова йде не просто про недовіру, а про підрахунок однодумців. Подекуди навіть методом залякування про виключення з фракцій у випадку власної позиції», - наголосив депутат.

За його словами, давати оцінку роботі людині, яка працює на посаді трохи більше тижня – як мінімум некоректно. «Хочу вам сказати, що 10 років тому половина з депутатського корпусу ЛОР та Верховної Ради і самі мали чималі огріхи. Всі про це знають. Але вперто мовчать», - додав політик.

Як наголосив Олег Баран, якщо проаналізувати тенденцію голосувань по висловленню недовіри губернаторам Львівщини, то чітко видно, що це рішення щораз набуває меншої підтримки серед депутатства.

«За недовіру Костюку проголосувало 74 депутати, Шемчука ця доля оминула. Недовіру Олегові Салу підтримало уже 72 обранці. А це говорить про те, що все більше людей починає замислюватись, який результат від висловлення цих недовір. Що таке обласна рада? Інструмент для хизування політичною вагою, чи структура, яка повинна працювати на благо Львівщини та її мешканців, приймаючи господарські, а не популістичні рішення», - наголосив депутат.

Нагадаємо, сьогодні 72-ма голосами Львівська обласна рада висловила недовіру голові Львівської ОДА Олегові Салу. Однак для прийняття рішення Президентом щодо звільнення голови ОДА потрібно 78 голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.