Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

богатирьова раїса

http://loda.gov.ua/

Понеділок, 18 листопада 2013, 09:09

Богатирьова пообіцяла створити п'ять нових реабілітаційних центрів за методикою Козявкіна

богатирьова раїса

Міністр охорони здоров’я України Раїса Багатирьова, яка 16 листопада відвідала Клініку відновного лікування Володимира Козявкіна у Трускавці, пообіцяла створити  5 реабілітаційних центрів за методикою Козявкіна із новітніми методиками лікування ДЦП.

«Держава і надалі буде підтримувати розвиток новітніх технологій у лікуванні хворих. У цьому році на Колегії Міністерства охорони здоров’я на пропозицію Президента України ми прийняли рішення про створення в Україні п’яти реабілітаційних центрів. Безумовно, вони не будуть такої потужності, як у Трускавці, але вони стануть тими острівками, які будуть ідеологію і технологію, яку розробив професор Козявкін, впроваджувати у життя. І йдеться не лише про дітей, які страждають на ДЦП – мова йде й про дорослих українців, які зазнали травм на виробництві, на шахтах, у ДТП. Тобто центри надаватимуть весь комплекс реабілітаційних медичних послуг», – розповіда Раїса Богатирьова.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Ми мали змогу поспілкуватися із пацієнтами, які одразу після першого курсу лікування відчувають колосальний прогрес, – зазначила Р.Богатирьова. – І єдине, що мене просили батьки маленьких пацієнтів, яким потрібна допомога та реабілітація – запровадження комплексної державної підтримки українців, які мають проблеми зі здоров’ям».

За словами Раїси Василівни, сьогодні у Трускавці є усі можливості для вдалої реабілітації пацієнтів – це і термальні води, і рекреаційна зона, і фаховий персонал на чолі із професором Володимиром Козявкіним.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.