Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

svit24.net

Понеділок, 18 листопада 2013, 10:42

На Золочівщині 18-річний хлопець вбив свого 46-річного односельця

Раніше судимий 18-річний житель Золочівськогорайону завдав тілесні ушкодження 46-річному односельцю, який від отриманих травм помер.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До Золочівського райвідділу міліції, 14 листопада, надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Золочівського району на подвір‘ї власного будинку виявлено тіло 46-річного чоловіка.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів, правоохоронці встановили, що 14 листопада, близько 01.00  години, біля приміщення сільського магазину «Продукти», 18-річний чоловік, який вже був раніше судимий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті неприязних відносин, побив 46-річного односельця. Від отриманих множинних травм голови та тулуба чоловік помер.

Підозрюваного у вбивстві затримано. Проводяться слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.