Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

lviv.ridne.net

Середа, 20 листопада 2013, 10:37

Суд не повернув Димінському стадіон "Сокіл" через демонтаж міського майна на стадіоні

Апеляційний суд Львова не віддав стадіон «Сокіл» для ФК "Львів" і підтвердив право власності на стадіон Львівської міськради.

Про це повідомляють Наша Гроші. Львів з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Львівський апеляційний господарський суд Львівської області відхилив скаргу ФК «Львів» і підтвердив право Львівської міської ради, в особі управління комунальної власності  розірвати договір оренди з футбольним клубом в односторонньому порядку. Повідомляється у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як вже повідомляли «Н.Г. Львів» в серпні 2013 року Господарський суд Львівської області дозволив Львівській міській раді розірвати в односторонньому порядку договір оренди нерухомого майна стадіону “Сокіл”, укладений між Управлінням комунальної власності департаменту економічної політики ЛМР та ТОВ “Футбольний клуб “Львів” у 2009 році терміном на 10 років.

Передбачалось, що нежитлові приміщення стадіону на вул. Патона, 1, загальною площею 2 108,4 кв. м будуть використовуватися для організації діяльності та проведення навчально-тренувальних зборів і змагань. Проте, ще восени 2012 року працівники міськради під час перевірки побачили, що частина орендованих будівель демонтовано. В інші приміщення був відсутній доступ, бо були зачинені та із зовнішніх ознак тривалий час не використовувалися.

Ці факти підтвердились і під час розгляду апеляційної скарги. Тому суд постановив, що орендар використовує майно не за призначенням чим порушив умови договору найму, відтак орендодавець має право розірвати угоду в односторонньому порядку.

За даними Єдиного державного реєстру власником ФК «Львів» є компанія ”Інвестмент файненшіал менеджмент” (Віргінські острови). Ця компанія також є засновником ТОВ “Західна інформаційна корпорація”, яка володіє сайтом ZIK, що контролюється львівським бізнесменом і почесним президентом ще одного львівського футбольного клубу “Карпати”.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.