Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан львів

FR33D0M twitter.com

Субота, 23 листопада 2013, 13:27

Львівські студенти обурюються бажанням політиків «попіаритись» на Євромайдані

євромайдан львів

Учнівська молодь, яка приймає участь у Євромайдані у Львові, обурюється бажанням політиків надати акції політично-партійне забарвлення.

Про це свідчать дописи у соціальних мережах.

Так, на сторінці Factbook «Євромайдан Львів» сьогодні з’явився допис, котрий свідчить, що молодь чітко відокремлює себе від політиків.

"Політичне крило львівського #Євромайдан відкрило гарячу лінію, на яку "громадяни можуть телефонувати за безкоштовним номером гарячої лінії 0-800-501-727 та повідомляти про різного роду ситуації, які виникатимуть під час виїзду до Києва на Євромайдан, а також під час аналогічних акцій, які відбуваються на території Львівської області", - йдеться в одному із постів.

                           

 

Дописувачі Twitter також пишуть про те, що їм не подобається, що політичні партії виставили свої намети в центрі Львова, поблизу намету учасників Євромайдану.

                        

 Вчора, 23 листопада, під час мітингу громадський активість Андрій Рожнятовський також відібрав один партійний прапор, вимагаючи, щоб акція в підпримку євроінтеграції проходила без партійної символіки. Через що власники останнього, ГО "Ідея нації" поскаржились міліції, що в них вкрали прапор.

Нагадаємо, сьогодні ранком, попри рішення суду, представникам державної виконавчої служби не вдалося демонтувати намет, встановлений учасниками акції в підтримку євроінтеграції на пр. Свободи у Львові.

22 листопада громадські активісти та студенти львівських вузів розпочали мітинги проти призупиненнями урядом євроінтеграційних процесів. 

Львівська облрада того ж дня створила Координаційний штаб.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.