Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

радіостудія

flickr.com

Понеділок, 25 листопада 2013, 14:27

У Львові з'явиться радіо "Вголос"

радіостудія

У конкурсі на частоту 107,2 МГц у Львові перемогло ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос». 

Відповідне рішення ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 листопада, інформує "Телекритика".

Визначити переможця Нацрада змогла лише з другої спроби. Спершу жоден претендент не набрав достатньої кількості голосів і частота не дісталася нікому. Після перерви в засіданні члени Нацради вирішили скасувати своє рішення про невизначення переможця, повернулися до розгляду питання по частоті 107,2 МГц у Львові і проголосували за ТОВ «Престайм.Ком.Юа».

Радіо «Вголос» запускається на базі інтернет-видання «Вголос». За неофіційними даними, його власником є бізнесмен та нардеп ВО «Свобода» Ігор Кривецький. Під час презентації концепції представники компанії розповіли, що радіо «Вголос» буде музично-інформаційним, також в ефірі будуть ток-шоу й авторські програми.

Нагадаємо, на частоту 107,2 МГц у Львові претендували вісім компаній: Українська корпорація «Телебачення і радіомовлення "ЮТАР"», м. Київ (Kiss FM); ТОВ «Престайм.Ком.Юа», м. Львів («Вголос»); ТОВ «ТРК "Міст ТБ"», м. Львів («Радіо ZIK»); КП Державна студія «Калуське міське телебачення», м. Калуш Івано-Франківської обл. («КМТ»); НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); ТОВ «Контакт-інформ», м. Київ («Український формат», ліцензіат Національної ради з іншою програмною концепцією); Львівська ОДТРК, м. Львів («Львівське радіо») та ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"», м. Київ («Радіо Блік»).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.