Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євромайдан

Понеділок, 25 листопада 2013, 18:42

Львівські регіонали підтримали студентський Євромайдан

Євромайдан

Львівська обласна організація Партії регіонів підтримала євроінтеграційний студетський рух, котрий сьогодні мирно відбувається у Львові та області. 

"Зважаючи на намагання збанкрутілих політиків очолити молодіжний рух за європейську інтеграцію України, вважаємо за необхідне заявити про свою підтримку мирних зібрань громадян, що проходять сьогодні на теренах області", – сказано у заяві ЛОО Партії регіонів.

"Ні в кого не повинно бути сумніву, що вияв активної громадянської позиції щодо підписання Угоди у Вільнюсі тільки зміцнює позиції нашого Президента на непростих переговорах щодо захисту українських інтересів як з Росією, так і з Європейським Союзом", – наголошують регіонали.

Разом з тим ЛОО Партії регіонів закликає молодь утриматись від необдуманих кроків.

"Оскільки основною рушійною силою цього потужного руху до Європи виступає молодь, дуже важливо оберегти її від провокаторів, не дати спровокувати учасників цих акцій на необдумані кроки. Саме на це спрямована сьогодні діяльність правоохоронців Львівщини", – наголошено у заяві.

ЛОО Партії регіонів запевняє, що максимально сприятиме реалізації Конституційних прав громадян на мирні зібрання.

"Щоб ні в кого не було сумніву в щирості нашої позиції, хочемо нагадати, що ще 27 жовтня "Молоді регіони Львівщини" разом з депутатами нашої фракції провели вулицями місту ходу на підтримку кроків Президента, спрямованих на євроінтеграцію. На жаль, ця акція багатьма залишалась непоміченою.

Саме депутат фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Сергій Федоренко ініціював розгляд на сесії Львівської обласної ради проекту звернення облради на підтримку євроінтеграційних намірів керівництва держави. Однак, на жаль, це звернення на підтримку євроінтеграції 23 жовтня не було підтримане більшістю депутатів Львівської обласної ради.

Зважаючи на це, більш, ніж лицемірно сьогодні звучать звинувачення на адресу керівництва держави, Партії регіонів про їх нібито підступні плани зірвати підписання Угоди у Вільнюсі", – йдеться у заяві.

ЛОО Партії регіонів натомість обурюється діями лідерів української опозиції, скеровані на дестабілізацію ситуації в державі. 

"Арсеній Яценюк з Олександром Турчиновим не один рік займали вищі посади в Україні, але не зробили і десятої чистини з того, що зроблено останнім часом для наближення хоча б українського законодавства до європейських стандартів. Проте не соромлячись хочуть повторити дежавю, сіють агресію, нетерпимість, закликають молодь до хаосу чи навіть державного перевороту. Оце точно вже не наближає, а віддаляє Україну від європейських стандартів.

Сподіваємось, що організатори акцій на підтримку євроінтеграційного курсу України розуміють, що найбільшою перепоною для реалізації нашої мети може стати хаос в державі", – сказано у заяві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.