Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

tsn.ua

П'ятниця, 29 листопада 2013, 14:00

Головні обвинувачені у Врадіївській справі сядуть на 15 років

тюрма

У Миколаєві сьогодні, 29 листопада, в колегія суддів Первомайського міськрайонного суду зачитала вирок по "врадіївській справі" для чотирьох обвинувачених: Дрижака, Поліщука, Рабиненка і Кудринського. 

Згідно з рішенням суду, Дрижак засуджений до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням спеціального звання капітан міліції. Також він має заплатити штраф 10 тис. грн.

Поліщука позбавили волі строком на 15 років з конфіскацією майна та позбавленням спеціального звання лейтенант міліції.

Кудринський засуджений до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням спеціального звання майор міліції. Екс-майор також зобов'язаний заплатити штраф 10 тис. грн.

Рабиненко засуджений до 11 років позбавлення з конфіскацією майна.

На дане рішення суду підсудні можуть подати апеляційну скаргу.

Нагадаємо, 27 липня 2013 р. в смт. Врадіївка Миколаївської області було скоєно згвалтування 29-річної жінки, яка пізніше звинуватила у злочині співробітників правоохоронних органів. Варто відзначити, що за фактом скоєння злочину було проведено 35 експертиз, які підтверджують провину правоохоронців, але вони досі відхиляють власну провину. Держзвинувачення запросило для двох міліціонерів Євгена Дрижака і Дмитра Поліщука, обвинувачених у "врадиевскій справі", 15 років тюремного ув'язнення.

За матеріалами: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.