Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

догналіти

Олег Нємчинов

Субота, 30 листопада 2013, 12:42

Секті догналів заборонили масові заходи у Львові

догналіти

Сьогодні виконком Львівської міськради вирішив заборонити секті Догнала проведення масових заходів на території міста Львова

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Виконком прийняв рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 27.11.2013 року №915». Йдеться про заборону проведення будь-яких заходів, так званим, догналівцям на усій території міста Львова.

Нагадаємо, 27 листопада на позачерговому засіданні виконавчого комітету приймалось рішення «Про тимчасове впорядкування проведення масових заходів у центральній частині міста Львова».

Рішенням обмежується «право на проведення релігійних та будь-яких інших масових заходів (у тому числі демонстрацій, зборів, парадів, релігійних церемоній, богослужінь, вуличних походів, пікетувань) через заборону проведення таких заходів особами та/або групами осіб (у тому числі громадськими організаціями), що вважають себе вірними Української правовірної греко-католицької Церкви, на території міста Львова».

21 листопада депутати Львівської міськради ухвалили заборону на проведення масових акцій під сінами Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у Львові (костел ієзуітів) тільки громаді цього храму.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.