Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

grim.in.ua

Четвер, 21 листопада 2013, 12:43

Львівська міськрада заборонила догналівцям проводити масові заходи біля костелу ієзуітів

Депутати Львівської міськради ухвалили заборону на проведення масових акцій під сінами Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у Львові (костел ієзуітів) тільки громаді цього храму.

Нагадаємо, дане питання було внесено в порядок денний сесії, оскільки секта Догнала постійно збирається під час богослужінь під стінами гарнозонного храму та заваджає проводити богослужіння вірмим храму.

Раніше представники гарнізонного храму зібрали підписи на звернення до Львівської міської ради з проханням заборонити проводити акції догналівцям під стінами гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Також релігійну групу Антоніна Догнала, які іменують себе Українською греко-католицькою правовірною церквою, оголошена поза законом.

Нагадаємо, колишній голова Львівської ОДА Віктор Шемчук мав претензії до СБУ через діяльність догналітів. Теперішній голова ОДА Олег Сало також просив правоохоронців розібратися з сектою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.