Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

p-p.com.ua

Вівторок, 3 грудня 2013, 17:59

Свідки вбивства лікаря Фрайфельда підтвердили у суді свої покази

тюрма

Сьогодні, 3 грудня, відбулося чергове судове засідання у кримінальному провадженні про вбивство відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда, у якому свідки підтвердили свої покази.

У ході засідання суд переглянув часнину відеозапису слідчого експеременту, проведеного зі свідками в умовах максимально наближених до події злочину. 

Як зазначив державний обвинувач прокуратури Львівської області Богдан Дяків: “У ході цієї слідчої дії свідки підтвердили обставини, очевидцями, якої вони були. Зокрема свідчення, про те, яким чином наносилися удари потерпілому. Вони зазначили, що удари потерпілому наносились однією особою. Зі слів свідків чоловік неодноразово стрибав на голову лікаря, а також наносив йому чисельні удари ногами по тілу”.

Водночас, адвокат обвинуваченого Ярослав Гандзюлевич уже вкотре, безпідставно заявив відвід головуючому судді з мотивів, на його думку, упередженості та непрофесійності судді. Однак, вмотивованою ухвалою, підписаною усім складом суду присяжних, у задоволені даної заяви відмовлено.

На думку прокуратури, такі дії адвоката спрямовані на затягування розгляду справи по суті.

Наступне судове засідання призначено на 19 грудня 2013 року.

Слухання вказаного кримінального провадження розглядається в Личаківському районному суді судом присяжних.

Нагадаємо, громадянин Марокко, який підозрюється у вбивстві завідувача ортопедично-травматологічного відділення 8-ї комунальної лікарні Леона Едвардовича Фрайфельда, вчинив злочин через неприязні відносини, що виникли раптово.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.