Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

масові заворушення

максим баландюх

Понеділок, 9 грудня 2013, 18:47

Затриманому фотографу Панасу інкримінують злочини за п'ятьма кримінальними статтями, – нардеп (ВІДЕО)

масові заворушення

Фотографа зі Львова Олега Панаса затримали за участь в акції у Києві 1 грудня і йому інкримінують злочини за п’ятьма кримінальними статтями.

Про це під час пікетування будівлі ГУ МВС у Львівській області заявила нардеп від ВО "Свобода" Ірина Сех, передає прес-служба партії.

"За нашою інформацією, йому інкримінують ст. 194 - "умисне знищення або пошкодження майна", ст. 294 - "масові заворушення", ст. 341 - "захоплення державних або громадських будівель і споруд", ст. 342 - "опір представникові влади, працівникові правоохоронних органів", ст. 345 - "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", сказала Сех.

За словами Сеха, за фотографом декілька днів полювала міліція за те, що він фотографував обличчя "беркутівців", які били людей, і розміщував фото в соцмережах. 

Начальник ГУ МВС у Львівській області Рудяк повідомив, що Панаса було затримано на підставі рішення Шевченківського районного суду місті Києва.

Нагадаємо, сьогодні у Львові люди у цивільному затримали фотографа Олега Панаса, який висвітлював події на Євромайдані у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.